Türk Eğitim-Sen'den Sözleşmeli Öğretmen Ataması (Ek Atama) Konusunda Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesinden yayımlanan 'Sözleşmeli Öğretmen Ek Atama Duyurusu' ile ilgili Türk Eğitim-Sen'den de bilgilendirme geldi.

Türk Eğitim-Sen'den Sözleşmeli Öğretmen Ataması (Ek Atama) Açıklaması

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen resmi internet sitesinden MEB tarafından dün duyurulan ek sözleşmeli öğretmen atamasına dair bir yazı yayımlandı. Türk Eğitim-Sen resmi sitesinde yayımlanan bilgilendirmede 2016 yılında sözleşmeli öğretmen atamalarında boş kadro kaldığı için bakanlığa müracaat işlemlerinin sendika tarafından yapıldığı ve gerekli mücadelenin başarıyla sonuçlandığına vurgu yapıldı. Türk Eğitim-Sen'den yapılan resmi bilgilendirme şu şekilde ; "

Türk Eğitim-Sen olarak; 2016 yılında Sözleşmeli Öğretmenlik kapsamında yapılan atamalarda, boş kalan kadro olması sebebiyle “Öğretmenliğe Başvuru ve Atama Duyurusunun 12.3 maddesinde; istinaden boş kalan kadrolara atama yapılması için, 18.03.2017 tarihinde MEB’e yazılı başvuruda bulunmuştuk.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünce Sözleşmeli Öğretmenliğe ek  atama duyurusu yayınladı
Duyuruya göre; sözleşmeli öğretmenliğe 652 sayılı Millî Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 4 üncü maddesi ile Sözleşmeli Öğretmen istihdamına İlişkin Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, 2016 yılı içinde “Sözleşmeli Öğretmenliğe Başvuru ve Atama Duyurusu” kapsamında başvuruda bulunanlardan “KPSSP10 ve KPSSP121” puan türlerine göre sözlü sınava katılıp da sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan almış olup atanamayan adaylar arasından 1367 pozisyona ek atama yapılacağı belirtilmiştir. "

KAYNAK : https://www.turkegitimsen.org.tr/icerik_goster.php?Id=11495

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Mar 2017 - 14:31 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

madeni - Madem o kadar etkilisinşz, iyi işler yapabiliyorsunjz mülakatı kaldırın. Küfür gibi ne bu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 14:31


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler