TEOG Birinci Gün Oturumları Sona Erdi! Din Kültürü Soruları, Cevapları Yorumları

TEOG birinci gün oturumları sona erdi, TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavı kolay mıydı? , zor muydu? sınav hakkındaki yorumlar , sorular ve cevaplar kpsscafe.com.tr adresinde...

TEOG Birinci Gün Oturumları Sona Erdi! Din Kültürü Soruları, Cevapları Yorumları 

Milyonlarca öğrencinin ortaöğretime geçişteki en önemli sınavları olarak görülen TEOG'da birinci gün oturumları sona erdi. Sabah saatlerinde Türkçe testi ile başlayan sınavlar, Matematik sınavı ile devam etti ve Din Kültürü sınavıyla sona erdi. Öğrenciler Matematik testi sonrası verilen 30 dakikalık aranın hemen ardından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınavına girdiler. 11:40'da başlayan sınav 40 dakika sürdü.  TEOG Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji , İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Yabancı Dil sınavlarnı kapsıyor.  TEOG 2 dönem halinde toplam 12 sınavı içeriyor. 3 yazılısı olan derslerin 2, 2 yazılısı olan derslerinse 1 yazılısı ortak yapılıyor. Her ortak sınavda öğrencilere 20 soru soruluyor.

TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavı ile ilgili yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçileirmizle paylaşabilirsiniz.

KPSScafe.com.tr - ANKARA

26 Nis 2017 - 11:47 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler