TEOG 'a Giren Öğrenciler Dikkat! Sorular, Cevaplar ve Çözüm Videoları EBA'da Olacak

Milyonlarca öğrenci ve ailesinin merakla beklediği TEOG 2. Dönem bugün Türkçe testi ile başladı. Peki sınav soruları , cevapları ve yorumları ne zaman yayımlanacak?

TEOG 'a Giren Öğrenciler Dikkat! Sorular, Cevaplar ve Çözüm Videoları EBA'da Olacak 

Milyonlarca öğrenci ve velinin heyecanla beklediği TEOG 2.Dönem heyecanı sabah saatlerinde Türkçe testi ile başlamıştı. Az önce 1. gün oturumunun son sınavı olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi testinin de sona ermesiyle birlikte öğrenciler sınav sorularının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan bilgilendirmede. 26 Nisan 2017 TEOG 2. Dönem sınavlarının sorularının , cevaplarının ve yorumlarının 27 Nisan 2017 tarihinde saat 14.00'ten itibaren www.eba.gov.tr adresinden yayımlanacağı bildirildi. Türkçe, matematik, fen bilimleri, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce, din kültürü ve ahlak bilgisi sorularını, cevaplarını ve çözüm videoları yarın saat 14.00'te www.eba.gov.tr adresinde yayımlanacak. Tüm sınavlara ait pdf'ler ayrıca odsgm.meb.gov.tr adresinden erişime açık olacak.

TEOG sizce zor muydu?, kolay mıydı? sınav hakkındaki yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Nis 2017 - 12:13 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler