Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo Televizyon Uygulama Yönetmeliği Yayımlandı

Süleyman Demirel Üniversitesi radyo televizyon uygulama yönetmeliği 10 Temmuz 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlandı.

Süleyman Demirel Üniversitesi radyo televizyon uygulama yönetmeliği 10 Temmuz 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlandı.  

Yönetmelik Resmi Gazetenin Yönetmelikler bölümünde " Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo-Televizyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği " başlığı ile paylaşıldı. Yönetmeliğin detayları şöyle;

Amaç

MADDE 1 –

(1) Bu Yönetmeliğin amacı, Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo-Televizyon Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçlarına, faaliyetlerine, yönetim organlarına, yönetim organlarının görevlerine ve çalışma şekline ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.

Kapsam

MADDE 2 –

(1) Bu Yönetmelik, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak kurulan Radyo-Televizyon Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin görevlerine ve yönetim organlarına, yönetim organlarının görevlerine ve çalışma şekline ilişkin hükümleri kapsar.

Dayanak

MADDE 3 –

(1) Bu Yönetmelik 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 7 nci maddesinin birinci fıkrasının (d) bendinin (2) numaralı alt bendi ile 14 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

Tanımlar

MADDE 4 –

(1) Bu yönetmelikte geçen;

a) Üniversite: Süleyman Demirel Üniversitesini,

b) Rektör: Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörünü,

c) Merkez: Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo-Televizyon Uygulama ve Araştırma Merkezini,

ç) Müdür: Merkezin Müdürünü,

d) Yönetim Kurulu: Merkezin Yönetim Kurulunu,

e) İlgi alanı: Elektronik medya, radyo, televizyon, sinema ve multimedya teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen her türlü program ve reklam yapımcılığı, yayıncılık, habercilik ve eğitim çalışmalarını,

f) Uygulama birimleri: Merkeze bağlı olarak çalışan televizyonu, radyoyu, prodüksiyon birimini, reklam ajansını, haber ajansını ve benzeri birimleri, 

ifade eder.

Yönetmeliğin Tamamı İçin Tıklayınız. 

Kpsscafe.com.tr / ANKARA

10 Tem 2016 - 11:36 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler