Şubat'ta formasyona ek kontenjan açılacak

YÖK Başkanı Yekta Saraç 2014 yılında üniversitelere verilen pedagojik formasyona ilave olarak Şubat ayında ek kontenjan açılacağını söyledi.

YÖK Başkanı Yekta Saraç 2014 yılında üniversitelere verilen pedagojik formasyona ilave olarak Şubat ayında ek kontenjan açılacağını söyledi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, 2014'te üniversitelere verilen pedagojik formasyonlara ilave olarak gerekli olursa, 2015 Şubat döneminde yeterli şartlara sahip olan üniversitelerin mezun ve son sınıfta okuyan öğrencilerini kapsayacak şekilde ek kontenjan verileceğini belirtti.

Bu konuda kendilerine öğrencilerden yoğun talep geldiğini söyleyen Saraç talepleri değerlendireceklerini açıkladı. Gerekli görüldüğü taktirde Şubat ayında pedagojik formasyon için ek kontenjan açacaklarını belirten Saraç koşulları sağlayan her üniversiteye formasyon için  ek kontenjan verileceğini söyledi.

01 Oca 2015 - 17:33 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler