Son Dakika: YLYS Sonuçları Açıklandı (Sözlü Mülakata Çağrılanlar Belli Oldu)

ÖSYM tarafından bir son dakika açıklaması geldi ve YLYS sonuçlarının açıklandığı belirtildi. İşte YLYS sonuç sorgulama ekranı ve sonuçlara göre oluşan sayısal veriler.

YLYS sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması ÖSYM'den geldi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan son dakika açıklamasında YLYS sonuçlarının açıklandığı ve bu sonuçlara göre sözlü mülakatlara çağrılan adayların belli olduğu belirtildi.

ÖSYM'den konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"1416 Sayılı Kanun kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek amacıyla gönderilecek öğrencilerden sözlü sınava alınacakları belirleme işlemleri tamamlanmıştır. Sonuçları, 20 Ekim 2017 günü saat 18:40’dan itibaren ÖSYM'nin http://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.  

Adaylara saygıyla duyurulur."

2017-YLSY Sonuçları
2017-YLSY Seçme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

20 Eki 2017 - 19:36 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler