SON DAKİKA! Son Dakika! Bu Sene TEOG Yapılmayacak

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bu sene TEOG'un yapılmayacağını açıkladı. Detaylar geliyor...

SON DAKİKA! Son Dakika!  Bu Sene TEOG Yapılmayacak

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bu sene TEOG'un yapılmayacağını açıkladı. 

Milli Eğitim Bakanı , Kasım ayında yapılması beklenen TEOG'un iptal edildiğini açıkladı. Öğrenciler Kasım ayındaki TEOG'a girmeyecekler.

Milli Eğitim Bakanı , düzenlemelerle ilgili çalışmaların sürdüğünü, hiç bir öğrencinin mağdur edilmeyeceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma günü katıldığı canlı yayında TEOG'un kaldırılması gerektiğini söylemişti. Bu açıklamadan kısa süre sonra Milli Eğitim Bakanı , Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelmiş ve TEOG ile ilgili rapor vermişti. Bu görüşmeden de kısa bir süre sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım toplantı yapmış ve kaldırılmasına karar vermişti.

Yeni Sistem Nasıl Olacak?

Yeni sistemin nasıl olacağına yönelik net bir açıklama henüz gelmedi.  Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri yeni sistemle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sistemle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bu hafta içerisinde bir açıklamanın gelmesi bekleniyordu, fakat Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TEOG'un kaldırılacağını belirtirken, yeni sistemle ilgili henüz konuşmadı. Bakan Yılmaz, TEOG'un kaldırılmasıyla hiç bir öğrencinin mağdur olmaması için çalışmaların yapıldığını dile getirdi. Sınavsız bir sistem, her okulun kendi sınavını yapması gibi yöntemler üzerinde duruluyor...

19 Eyl 2017 - 11:26 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler