Son Dakika: ! Sınava Girecek Adaylar Dikkat! ÖSYM'den Kimlik Kartı Uyarısı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) www.osym.gov.tr adresi üzerinden öğrencileri yakından ilgilendiren bir duyuru yayımladı. 2017 YGS heyecanı yaşayacak adaylar dikkat!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, 2017 YGS'ye girecek adayları yakından ilgilendiren bir duyuru yayımladı. YGS heyecanı yaşayacak adaylar için yapılan resmi bilgilendirme şu şekilde ; 

"Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kimlik kartlarının yenilenmesi başvurularında yeni kimlik kartı düzenleninceye kadar düzenlenecek olan Geçici Kimlik Belgesinin kapsamı genişletilmiş olup daha önce 15 gün süreyle geçerli olacağı duyurulan belgenin, kişinin kimlik kartı teslim edilinceye kadar geçerli olması sağlanmış ve Yükseköğretim Geçiş Sınavına(YGS) girecek olan 1998-1999-2000 yılı doğumlu öğrencilerin kimlik kartlarının ”öncelikli “olarak basımı için gerekli sistemsel düzenlemeler yapılmıştır.

2017-YGS adayları, güncel fotoğraflı ve soğuk damgalı mevcut Nüfus Cüzdanları/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları, geçerlilik süresi dolmamış pasaportları veya yeni kimlik kartları teslim alınıncaya kadar Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Geçici Kimlik Belgesi” ile sınava girebileceklerdir.

Adaylara önemle duyurulur."

2017 YGS'ye girecek tüm adaylara başarılar dileriz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Şub 2017 - 10:40 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Melike - Ben kapalıyım kimliğimde açık fotografim var ve yeni kimlik basvurusu yaptirmadim eski nüfus cüzdanımla sinava girebilir miyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 10:40
05

pınar - Bizim zaten Nüfus cüzdanımız var Geçici Kimlik nedir ? Bir aydan fazla oldu başvuralı 10 günde gelir dediler hala bir bilgi yok. hangi strese dayanacağız daha!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 10:40
04

Batuhan - Aciklamada dediği gibi istersen kapali halinlen fotoraf cekinip kimligini yenile senin icin daha iyi olabilir. Yeni kimlik bu ygs icin gecerli degil normal kimlik kartinla nufus cuzdaninla girebiliyorsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 10:40
03

Rukiyye - 2018 e kadar müsaadesi var. Sınavın arasına kimlik kartı stresini niye alalım ki?.. sınavdan sonra başvur pınar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 10:40
01

Serdar - Zaten sınav stresimiz var bide bunu çıkarmayla ugrasamayiz . Bence eski kimlikle girilebiliyor sizce nedir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Şubat 10:40


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler