SON DAKİKA! Polis Akademisi Sınavları İncelemeye Alındı!

Polis Akademisi'nin bünyesinde yapılan bütün sınavlar incelenecek! Peki neden?

Polis Akademisi'nde ortaya çıkan sınav usülsüzlükleri kapsamında tutuklama kararları alındı. 

Polis Akademisi'nde tam 11 kişi konu ile ilgili olarak tutuklandı! 

Bunun akabinde Polis Akademisi'nin tüm sınavlarının incelenmesi kararı alındı. Soruşturma kapsamında 26 kişi itirafçı oldu. Soruşturmalar ve operasyonlar devam edecek. Gelişmeleri KPSSCAFE'den takip edebilirsiniz. Haberlerimize çok daha kolay erişim için android ile ios uygulamalarımızı cep telefonunuza yükleyebilirsiniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

29 Kas 2016 - 10:59 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

bahadır - sadece yazılı sınavlarına bakılmasın komisyon kararınca yazılı sınavı düşük olup komisyon kararınca sözlü puanı yüksek verilip polisliği kazandırılan da var bakın 2011-2012-2013 pmyo sonuçlarına bakın özellikle 2013 sonuçlarına bakın fetöcülere yer açmak için eleye eleye kimse kalmamış kabak gibi ortada herşey

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 10:59


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler