Son Dakika: ÖSYM'den Sınava Gireceklere Önemli Duyuru

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) resmi twitter hesabından 2017 YGS'ye girecek adayları yakından ilgilendiren saat uyarısı.

Son Dakika: ÖSYM'den Sınava Gireceklere Önemli Duyuru
Son Dakika: ÖSYM'den Sınava Gireceklere Önemli Duyuru
Video için play'e tıklayın

Son Dakika: ÖSYM'den Sınavlara Gireceklere Önemli Duyuru

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) resmi twitter hesabından 2017 YGS'ye girecek adayları ilgilendiren bir duyuru yayımlandı.

ÖSYM Başkanlığı'nın twitter hesabından yayımlanan duyuruda 12 Mart 2017 tarihinde YGS'ye girecek adayların saat 09.45'ten itibaren binaya alınma işlemlerinin sonlandırılacağı , Sınav başlama saatinden önce adayların sınav binasına girmiş olması gerektiği vurgulandı. ÖSYM'den yapılan bilgilendirmede saat 09.45'ten sonra sınava girmek için binaya kimsenin hiç bir mazeretle alınmayacağının altı çizildi. İşte o paylaşım; 

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

01 Mar 2017 - 12:19 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler