Sakarya Üniversitesi Yükseköğretim Çalışmaları Merkez Yönetmeliği Yayımlandı

Bugün ki Resmi Gazetenin Yönetmelikler bölümünde Sakarya Üniversitesi Yükseköğretim çalışmaları merkez Yönetmeliği yayımlandı.

Bugün ki Resmi Gazetenin Yönetmelikler bölümünde Sakarya Üniversitesi Yükseköğretim çalışmaları merkez Yönetmeliği yayımlandı. 

Yönetmelik 29761 sayılı Resmi Gazetenin Yönetmelikler bölümünde yayımlandı. Yayımlanan Yönetmelik " Sakarya Üniversitesi Yükseköğretim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği " başlığı ile paylaşıldı. 

Yönetmelik toplamda dört bölümden ve 19 maddeden oluşmaktadır. Yönetmeliğin detayları ise şöyle;

Amaç

MADDE 1

– (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Sakarya Üniversitesi Yükseköğretim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçlarına, çalışmalarına, yönetim organlarına ve yönetim organlarının görevlerine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.

Kapsam

MADDE 2

– (1)  Bu Yönetmelik, Sakarya Üniversitesi Yükseköğretim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçlarına, faaliyet alanlarına, yönetim organlarına, yönetim organlarının görevlerine ve çalışmalarına ilişkin hükümleri kapsar.

Dayanak

MADDE 3

– (1) Bu Yönetmelik; 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 7 nci maddesinin birinci fıkrasının (d) bendinin (2) numaralı alt bendi ile 14 üncü maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

Tanımlar

MADDE 4

– (1) Bu Yönetmelikte geçen;

a) Merkez: Sakarya Üniversitesi Yükseköğretim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezini,

b) Müdür: Merkezin Müdürünü,

c) Rektör: Sakarya Üniversitesi Rektörünü,

ç) Üniversite: Sakarya Üniversitesini,

d) Yönetim Kurulu: Merkezin Yönetim Kurulunu, 

ifade eder.

Yönetmeliğin Tamamı İçin Tıklayınız. 

Kpsscafe.com.tr / ANKARA

03 Tem 2016 - 09:22 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler