Şahin: 'Boş kadroları dolduracağız'

Şahin, TBMM Genel Kurulu'nda bakanlığının 2013 yılı bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada, yola çıkarken ''Önce insan'', ''İnsanı yaşat ki devlet yaşasın'' dediklerini, yoksullukla mücadelenin, en temel mücadele alanlarından.

 

Şahin, TBMM Genel Kurulu'nda bakanlığının 2013 yılı bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada, yola çıkarken ''Önce insan'', ''İnsanı yaşat ki devlet yaşasın'' dediklerini, yoksullukla mücadelenin, en temel mücadele alanlarından...

 

Şahin, TBMM Genel Kurulu'nda bakanlığının 2013 yılı bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada, yola çıkarken ''Önce insan'', ''İnsanı yaşat ki devlet yaşasın'' dediklerini, yoksullukla mücadelenin, en temel mücadele alanlarından biri olduğunu belirtti.

 

Yüze yakın yasayı incelediklerini, başta anayasa olmak üzere buradaki ifadeleri engelli olarak değiştireceklerini vurgulayan Şahin, engellilere yönelik istihdamdaki bütün boş kadroları doldurmayı hedeflediklerini belirtti. 

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, geçen yıl 5 bin kadroyu doldurduklarına dikkati çekerek, engellilerin girişimci olması için KOSGEB ile çalışma başlattıklarını kaydetti.

 

Kadın konukevlerindeki yatak kapasitesini binden bin 800'e çıkardıklarını belirten Bakan Şahin, yeni yönetmelik hazırlayarak gelen bütün kadınların ihtiyacı olan meslek kursları, psikolojik destek gibi her türlü desteğin verildiği yeni bir altyapıyı hayata geçireceklerini söyledi.

 

AA

16 Ara 2012 - 13:28 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler