Polis Akademisi'nden ERASMUS Başvuru Duyurusu!

Polis Akademisi, 26 Ekim 2016 tarihinde resmi web sayfasında önemli bir duyuru ilanı yayımladı.

Polis Akademisi, ''Polis Akademisi 2016-2017 Akademik Yılı Güz Dönemi Hayatboyu Öğrenme Programı ERASMUS Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ve Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları'' başlığı ile yayımladığı duyurusunda gerekli tüm bilgilere yer verdi. 
Polis Akademisi, bu konuda uzun bir duyuru yayımladı. Polis Akademisi ERASMUS programları ile anlaşma yapmıştır ve gerekli ücretler duyuruda belirtilmiştir. 

İşte o duyuru;

''Polis Akademisi 2016-2017 Akademik Yılı Güz Dönemi Hayatboyu Öğrenme Programı ERASMUS Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ve Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları
Avrupa Komisyonu Eğitim ve Kültür Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Hayatboyu Öğrenme Programı Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ve Öğrenci Staj Hareketliliği Programı çerçevesinde ve Erasmus Uygulama El Kitabı’nda belirtilen kurallara uygun olarak Polis Akademisi ile ikili anlaşma yapmış olan yükseköğretim kurumlarına 2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi için öğrenci gönderilecektir. Yapılacak değerlendirme sonucunda gönderilecek öğrencilere yurtdışında geçirdikleri öğrenim amaçlı süre için Program bütçesinden aylık maddi destek (hibe) verilecektir. Hareketlilik faaliyetine katılan öğrencilere yol hibesi ödenmeyecektir. Öğrencilere yükseköğretim kurumlarının kontenjan durumlarına göre tercih dışı yerleştirme de olabilecektir. Aşağıda belirtilen kurumlar ve kontenjanlar kesin olmayıp, seçilen öğrencilerin ilgili kurumlarla bağlantıya geçmesi ve davetiye almaları durumunda hareketlilik gerçekleşecektir. Toplam hareketlilik sayısı, Ulusal Ajans’ın kurumumuz adına tahsis ettiği öğrenci hareketliliği bütçesi ile sınırlıdır.

BAŞVURU YAPABİLECEK OLANLAR ve ARANAN ŞARTLAR

Türkiye Cumhuriyeti veya yabancı ülkelerin vatandaşı olan Güvenlik Bilimleri Enstitüsü’nde kayıtlı tüm yüksek lisans ve doktora öğrencileri başvurabilecektir.
Başvuracak öğrencilerin akademik not ortalamasının en az 2.5/4 olması gerekir.
Erasmus Öğrenim Hareketliliği veya Staj Hareketliliği faaliyetlerinden aynı öğrenim düzeyinde daha önce yararlanmış olanlar tekrar başvuru yapamazlar.
İsteyen öğrenciler maddi destekten feragat ederek hareketlilikten kendi imkânlarıyla yararlanabilir.''
Duyurunun tamamı için lütfen TIKLAYINIZ. 

Kpsscafe.com.tr

26 Eki 2016 - 10:45 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler