Polis Akademisi 2016 Kurbağa Adam Branş Seçme Sınav Sonuçları Açıklandı!

Polis Akademisi, resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu kapsamında 2016 Kurbağa Adam Branş Seçme Sınav Sonuçlarını kamuoyuna açıkladı.

2016 Kurbağa Adam Branş Seçme Sınav Sonucları AÇIKLANDI! 

Polis Akademisi bünyesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 2016 Kurbağa Adam Branş Seçme Sınavı'na katılan adaylar heyecan içinde sonuçları bekliyordu. 

Sınavdan kısa bir süre sonra Polis Akademisi, 2016 Kurbağa Adam Branş Seçme Sınav Sonuçlarını açıkladı! Adaylar özel bir panel sayesinde sonuçlara erişim sağlayabiliyor. 

2016 Kurbağa Adam Branş Seçme Sınav Sonuçları içerisinde mazeret sonuçları da adaylara duyuruldu. Polis Akademisi 2016 Kurbağa Adam Branş Seçme Sınav Sonuçlarına alttaki linkler aracılığı ile ulaşabilirsiniz. 

2016 Kurbağa Adam Branş Seçme Sınav Sonuçları için TIKLAYINIZ.

2016 Kurbağa Adam Branş Seçme Mazeret Sınav Sonuçları için TIKLAYINIZ.


Tüm eğitim haberleri, sınav haberleri ile sonuçları ve çok daha fazlası için bizleri takipte kalıp, mobil uygulamalarımızı cep telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

07 Ara 2016 - 13:30 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler