PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav Tarihi ve Yeri Belli Oldu!

Polis Akademisi, Polis Meslek Yüksekokulu ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü eğitim sonu sınavlarının yapılacağı yer ve tarih açıklandı!

Polis Akademisi 22 Eylül 2016 tarihinde resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu ile beraber PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınavlarının yer ve saatini adaylara duyurdu.

Polis Akademisi sınavları iki oturum halinde yapılacaktır. Birincisi PMYO mezunlarına, ikincisi POMEM mezunlarına yönelik olacak. Her iki oturumun saatleri farklı olacak fakat sınav yerleri ve tarihleri aynı olacak.

Polis Akademisi PMYO ve POMEM sınavları Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsü'nde 07 Ekim 2016 tarihinde PMYO Mezunlarına saat 09.30’da, POMEM Mezunlarına ise saat  09.45’da uygulanacaktır.

İşte Polis Akademisi'nin o duyurusu;

''PMYO ve POMEM EĞİTİM SONU SINAVI

Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden değişik sebeplerle işlemleri tamamlanan öğrencilerden (disiplin, sağlık, ders ve sınav işlemleri, mahkeme kararıyla dönen vb.) eğitim sonu sınavına girmesi gereken adaylar ile eğitim sonu sınavına girerek başarısız olan adaylardan dava açarak haklarında yürütmeyi durdurma kararı verilen adayların sınavları;

03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarına polis memuru ve komiser yardımcısı rütbelerine aday memur olarak atanacaklara uygulanacak sınav yönetmeliği” hükümleri gereği Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde 07 Ekim 2016 tarihinde PMYO Mezunlarına saat:09.30’da, POMEM Mezunlarına saat: 09.45’da yapılacaktır.

Söz konusu sınava, okul müdürlüklerince kendilerine eğitim sonu sınavına gireceği bildirilen adaylar belirtilen günde ve yerde katılacaklardır.

Anılan yönetmeliğin 6’ncı maddesi gereği ilan olunur.''

Kpsscafe.com.tr

22 Eyl 2016 - 17:25 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler