PAEM 5. Yedek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı!

PAEM 5. Yedek Yerleştirme Sonuçları, Polis Akademisi tarafından resmi web sayfasında yayımlandı.

PAEM 5. Yedek Yerleştirme Sonuçları adayların erişimin açıldı. Adaylar sonuçlarını tc. kimlik numaraları ve şifreleri il öğrenebilecek. 

PAEM 5. Yedek Yerleştirmede erkeklerden 164. yedek adaya kadar  planlama gerçekleştirildi.

İşte o duyuru;

''PAEM 5. Yedek Yerleştirme Sonuçları

2016 yılı PAEM giriş sınavları sonucunda yedek aday olarak belirlenen adaylardan 5.Yedek planlamasında erkeklerden 164. yedek adaya kadar  planlama yapılmıştır. Planlaması yapılan adayların PAEM Giriş ve Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 22.Maddesinin 2.fıkrası gereğince en geç 23/10/2016 Pazar günü saat 14.00’a kadar Polis Akademisi Gölbaşı Yerleşkesinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adayların eğitime gelirken 2 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı ve intibak eğitimi süresince ihtiyaç duyacakları diğer eşyalar (yatak kıyafetleri, spor eşyaları, kişisel temizlik malzemeleri, kravat, kurşun ve tükenmez kalem vb,) ile mavi gömlek(tercihen açık renk) ve koyu renk kumaş pantolonlarını(lacivert-siyah) eğitim kıyafeti olarak yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Ayrıca gelecek adaylar yanlarında 2 adet onaylı lisans diploması fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir.''

 SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Kpsscafe.com.tr

21 Eki 2016 - 17:58 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler