ÖSYM'den Duyuru! 2017 ÖSYS Sistem Kılavuzu Güncellendi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) , resmi internet sitesinden 2017 ÖSYS duyurusu geldi.

ÖSYM'den Duyuru! 2017 ÖSYS Sistem Kılavuzu Güncellendi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) resmi internet sayfasından yapılan 16 Şubat 2017 tarihli  duyuruya göre 2017 ÖSYS sistem kılavuzu güncellendi. ÖSYM resmi internet sitesinden yapılan duyuruda kılavuzda yer alan "Milli Savunma Üniversitesi Kara, Deniz ve Hava Harp Okullarına Girmek İsteyen Adayların Dikkatine" metninde güncelleme yapıldığı belirtildi.

ÖSYM RESMİ DUYURUSU

ÖSYM tarafından yapılan resmi bilgilendirme şu şekilde ; 

Milli Savunma Bakanlığı’nın talebi doğrultusunda; 2017 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS)  Kılavuzu’nda yer alan  “Milli Savunma Üniversitesi Kara, Deniz ve Hava Harp Okullarına Girmek İsteyen Adayların Dikkatine” başlıklı duyuru metninde güncelleme yapılmış olup güncellenmiş duyuru metnine  2017-ÖSYS Sistem Kılavuzunda yer verilmiştir.

2017-ÖSYS Sistem Kılavuzunun güncellenmiş haline aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecek olup 2017-ÖSYS adaylarının 16 Şubat 2017 tarihli güncellenmiş  Kılavuzu esas almaları gerekmektedir"

Resmi duyurunun tamamı için lütfen TIKLAYINIZ

Kamu personeli haberleri, gündemden haberler, ekonomi haberleri ve daha da fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

16 Şub 2017 - 15:53 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler