ÖSYM, e-YDS Giriş Belgelerini Yayımladı

ÖSYM, 7 Haziran 2016 tarihinde e-YDS giriş belgelerini yayımladı.

ÖSYM, 7 Haziran tarihinde e-YDS 2016 adaylarının sınava girecekleri okul, sınıf ve sıra numaralarının atamasını bitirdi ve sınav giriş belgelerini yayımladı. 

Haberimiz aracılığı ile e-YDS sınav giriş belgelerine ulaşmaktasınız.

İşte o ilan;

DUYURU

 (7 Haziran 2016)

e-YDS 2016/6:

 Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

11 Haziran 2016 tarihinde, saat 14.00’te yapılacak olan Elektronik Yabancı Dil Sınavına (e-YDS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.

 

e-YDS elektronik ortamda yapılacağından, adayların sınavda uygulanacak ara yüzleri sınav öncesinde tanıması ve sisteme aşinalık kazanması amacı ile bir deneme e-sınavı hazırlanmıştır. Bu sınavlara katılacak adayların sınavdan önce deneme sınavından yararlanmaları önemlidir. Adaylar, Deneme e-Sınav Uygulamasına aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylara saygı ile duyurulur.

e-Sınav Deneme Uygulaması için lütfen

BURAYA

tıklayınız.

Temel Kurallar için lütfen

BURAYA

tıklayınız.

Tüm sınavlar ile ilgili haberler, duyurular için ve sınav öncesinde sonrasında tüm fikirlerinizi belirtmek için bizi takip etmeye devam edin.  Sosyal medyadan ve yorum kısmından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

07 Haz 2016 - 14:34 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler