ÖSYM Duyurdu: 2017-DGS Başvuruları Başladı!

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan duyuruda, Dİkey Geçiş Sınavı (DGS) başvurularının alınmaya başlandığı aktarıldı. Yapılan duyuruya ulaşmak ve başvuru yapmak için haberimize göz atabilirsiniz...

Üniversitelerin iki yıllık bölümlerinde okumakta olan ve dört yıllık bölümlere geçiş yapmak isteyen öğrenciler için oldukça önemli bir sınav olan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuruları alınmaya başlandı. ÖSYM tarafından yapılan duyuruda, başvuru işlemlerinin 24 Mayıs 2017 - 1 Haziran 2017 tarihleri arasında alınacağı aktarıldı.

ÖSYM' nin duyurusu:

" Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2017 DGS) 23 Temmuz 2017 tarihinde yapılacak olup sınava başvuru işlemleri, 24 Mayıs-1 Haziran 2017 (Ücret ödeme için son gün, 2 Haziran 2017) tarihinde yapılacaktır. Sınava başvurmak isteyen adaylar, 2017-DGS Kılavuzu ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler.Sınava başvuracak adayların Ek’te yer alan kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir. Adaylara saygıyla duyurulur. "

DGS 2017 Kılavuzuna ulaşmak için > TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | KONYA

24 May 2017 - 12:11 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler