ÖSYM'den Sağlık Sorunu Olan Adaylara Sınav Uygulaması Hakkında Önemli Açıklama

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığından yapılan son dakika açıklamasında, sağlık sorunu olanlara sınav uygulamasına ilişkin rapor yayımlandı.

ÖSYM'den bir son dakika açıklaması geldi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında sağlık sorunu olan personellere yönelik yapılan sınavlara ilişkin değerlendirme raporuna yer verildi.

ÖSYM Başkanlığı yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Engeli/Sağlık Sorunu veya Özel Durumu Olan Adaylara Yapılan Sınav Uygulamalarına İlişkin Değerlendirme Raporu Yayınlandı

Engeli/Sağlık Sorunu veya Özel Durumu Olan Adaylara Yapılan Sınav Uygulamalarına İlişkin Değerlendirme Raporu, 9 Nisan 2018 tarihinde saat 11.00’de ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden Araştırma, Yayın ve İstatistikler/Sınav Değerlendirme Raporları altında yayımlanmıştır.

Kamuoyuna önemle duyurulur."

Engeli/Sağlık Sorunu veya Özel Durumu Olan Adaylara Yapılan Sınav Uygulamaları İçin Tıklayın

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

09 Nis 2018 - 11:36 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

sınıfçı - öabt de her ilde olsun sayın başkanım bu durum esit yarışa uygun değil evinden kalıp 20 dk sınav binasına gelenle 4-5 saatlik yoldan gelip sınava giren eşit şartlarda yarışamaz buna da bi çözüm bulunsun.ales-dgs bile her ilde yapılıyorken öabt niye yapılmıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Nisan 11:36


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler