Okullara Deprem Tatili!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde dün akşam meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından büyük panik yaşayan vatandaşlar 'Çanakkale'de okullar tatil mi?' sorusuna yanıt arıyordu. Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin yaptığı son dakika açıklamasında ilçede okulların tatil edildiğini duyurdu.

Okullara Deprem Tatili!
Video için play'e tıklayın

Çanakkale Ayvacık'taki deprem büyük panik yarattı. Saat 21.23’te meydana gelen depremin şiddeti 5.0 olarak açıklandı. Marmara ve Ege'de de hissedilen deprem büyük korku yaratırken bölgede büyüklükleri 3,6 ile 1,0 arasında değişen 46 adet artçı deprem meydana geldiği ve deprem aktivitesinin takip edildiği açıklandı.

Şiddetli deprem Ayvacık'ta yaşayanları sokaklara dökerken; Tartışık, Kayalar, Ahmetçe ve Sazlık köylerinde vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi.

BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİNİ DUYURDU

Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin ise sabah saatlerinde katıldığı NTV canlı yayınında bölgedeki son durumu aktardı.

Şahin yaptığı açıklamada 10 köyde hasar oluştuğunu ve can kaybının olmadığını belirtti.

Şahin ayrıca Ayvacık ilçesi ve köylerinde deprem nedeniyle okulların tatil edildiğini duyurdu.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

21 Şub 2019 - 09:49 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler