Okul Alışverişi Yapmayın!

Okulların başlaması için artık sayılı saatler kaldı. Bir gün sonra okullar açılacak. Öğrenciler heyecanlı. Veliler okul alışverişlerini yapmaya başladı bile.

Uzmanlar alışverişin henüz yapılmaması gerektiğini söylüyor. İstanbul Kırtasiyeciler Odası Başkanı Yavuz Tekçe, öğretmen liste vermeden alışveriş yapmayın diyor. 

Okul başlıyor! 19 Eylül 2016 tarihinde öğrenciler okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşacak. Bazı aileler şimdiden alışverişlerini yaptılar bile. Fakat bu durum bazen gereksiz malzeme alımına yol açtığı için uzmanlar alışverişin sonraya bırakılmasından yana. 

Okullar açılıp da, öğretmenler alınacak listesi verdiğinde alışveriş yapmak çok daha tasarruflu ve verimli olacaktır. 

İstanbul Kırtasiyeciler Odası Başkanı Yavuz Tekçe, velilere bu önerilerde bulundu;

"Ekonomik sıkışıklığı da göz önünde bulundurursak alışverişlerin 30 Ekim'e kadar süreceğini bekliyoruz. Dolayısıyla velilere, öğretmenlerden liste almadan alışverişe gitmemelerini öneriyoruz. Doğru alışveriş yapmak için beklemekte fayda var. 

Kafanıza göre alışveriş yapmayın. Mesela öğretmen 10 renkli boya kalemi istiyorsa, vatandaş gidip 24 renk alıp boşuna masraf ediyor ve aldığını geri de veremiyor. Oysa biz kırtasiyeci olarak vatandaşın yanlış aldığı malzemeyi geri veriyoruz. Çünkü yıl boyunca biz vatandaşımızla iç içeyiz."

Kpsscafe.com.tr

17 Eyl 2016 - 15:09 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler