Öğretmenlerin tatili bir aya indi!

Memurlar.

Memurlar.biz sitesinin haberine göre Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in, öğretmenlerin artık yazın 3 ay tatil yapmayacaklarını belirttiği konuşması hayata geçiriliyor.

Hatırlanacağı üzere TRT Haber’e konuşan Dinçer, “İhtiyaç duydukları kadar tatil için...

Memurlar.biz sitesinin haberine göre Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in, öğretmenlerin artık yazın 3 ay tatil yapmayacaklarını belirttiği konuşması hayata geçiriliyor.

Hatırlanacağı üzere TRT Haber’e konuşan Dinçer, “İhtiyaç duydukları kadar tatil için zaman ayıracağız. Ama onun dışında bir eğitim programı uygulayacağız” demişti. Öğretmenlerin, bütün masrafları bakanlığın karşılayacağı bir eğitimden geçireceklerini dile getiern Dinçer “En az bir ay süre ile öğretmenlerimizi eğitime tabii tutacağız. Bunu her öğretmeni değişik illere, tatil beldelerine taşıyarak yapmayacağız. Herkesi kendi ilinde, ilçesinde olacak” ifadelerini kullanmıştı.

 

 Dinçer'in projesi hayata geçiriliyor. Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü afyon.meb.gov.tr adresinde 2012 hizmetici eğitim plani yazisinda belirtildiği üzere ildeki ögretmenlere tüm yaz boyu seminer konulmuş.

 

Yayınlanan planda il genelindeki Tüm Öğretmenler/Tüm Yöneticiler yaz tatilinde Haziran/Temmuz/Ağustos aylarında rotasyonlu olarak seminere alınmış. Yani öğretmenlerin olmayan üç ay tatili de tamamen hiç edilmiş. Yetkililerin hangi gerekçe ile böyle bir uygulamaya gittiği diğer illerde böyle bir uygulama yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Kaynak:Memurlar.biz

26 Ara 2011 - 21:34 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler