Öğretmene 297 Sene Hapis Cezası!

Cinsel İstismar suçundan yargılanan öğretmen 297 sene hapis yatacak!

Son zamanlarda gündemin en önemli maddelerinden biri olan öğretmenlerin öğrencilerine cinsel istismarda bulunması tüm Türkiye'yi çok üzmüştü. 

Erzurum'da sınıf öğretmeni olan A.K. 52 yaşında bir erkek olarak 11 öğrencisine cinsel istismarda bulundu. Üstelik bu öğrencilerden bir tanesi erkek. Kabul edilemeyen bir suç işleyen öğretmen 297 yıl hapse mahkum oldu! 

Öğrencilerin durumu aileleri ile paylaşması sonucu şikayet edilen öğretmen aynı gün açığa alındı ve hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Mahkemede öğretmen için 108 yıldan 297 yıla kadar hapis cezası istemi yapıldı.

Öğrencilerden biri; "Destek eğitim odasında elbiselerimi çıkararak popomu öpmüştü. Sürekli dudaklarımızdan öpüyordu. O kadar çok iğrenmeye başlamıştık ki bizi öpünce sürekli dudaklarımızı yıkıyorduk. Bu davranışları diğer kız öğrencilere de yapıyordu. Hatta bir keresinde bana 'seninle evleneceğim, benimle olacaksın' gibi laflar da etti. Korkumdan dolayı kimseye anlatamadım. İlk olarak yaşananları arkadaşlarımızla paylaşarak 'artık yeter' dedik. Sonra T. öğretmene durumu anlattık" açıklamasını yaptı.

İstismarcı öğretmenin eşi ise şu açıklamalarda bulundu; "8 yaşında yetim kızım vardı. Eşim ona baba şefkati gösterdi. Halen onun odasının kapısını çalmadan içeriye girmez. Allah şahit eşim evde atletle bile dolaşmaz. Bu evliliğimden de bir kızım var, böyle bir olayla karşılaşmadık. Bana 'geri zekalı mısın, kocanın peşinden niye koşuyorsun?' diyorlar. Ama ben kocama inanıyorum, asla böyle bir şey yapmamıştır"

Öğretmen 297 yıl hapis yatacak! 

Kpsscafe.com.tr

18 Eki 2016 - 13:39 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler