Ödev yapmayan öğrencinin velisi sorumlu tutulacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sınava girmeyen ya da proje ödevini zamanında teslim etmeyen öğrencinin velisini sorumlu tutacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sınava girmeyen ya da proje ödevini zamanında teslim etmeyen öğrencinin velisini sorumlu tutacak.

Neden sınava girmediğini ve ödevini yapmadığını velisi yazılı olarak okula bildirecek. Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık imzasıyla okullara gönderilen yazıda okulda öğretmenler tarafından yapılan sınava girmeyen ve projesini zamanında teslim etmeyen öğrencilerin durumlarının ailelerine bildirilmesi gerektiği belirtildi.

OKUL YAZILI BİLDİRECEK

Öğretmenler sınava girmeyen ve projesini zamanında teslim etmeyen öğrencileri önce yazılı olarak okul yönetimine bildirecek. Okul yönetimi ise öğrencinin velisine yazılı tebligat gönderecek. Bu tebligat cep telefonuna yapılmayacak. Bakanlık özellikle cep telefonu ile bilgilendirme yapılmasının mevzuatta yer almadığını hatırlattı. Veli ise en geç 5 gün içinde öğrencinin sınava girmeme ve projesini zamanında teslim etmeme gerekçesini yazılı olarak okul yönetimine gönderecek.

15 Eki 2014 - 10:34 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler