MSÜ Subay-Astsubay Alımı Sınavı Soru ve Cevapları-Aday Yorumları Sınav Kolay Mıydı Zor Muydu?

Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci alımı yazılı sınavı sona erdi. Sınavın sona ermesinin ardından adaylar sınav soru ve cevaplarını araştırmaya başladı. Peki sınav nasıldı? Sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Adaylar MSÜ sınavı için ne diyor?

Milli Savunma Üniversitesi yazılı sınavı sona erdi.

Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde subay ve astsubay olmak için yüz binlerce adayın katılımı ile Türkiye genelinde düzenlenen MSÜ giriş sınavı saatler 12.30'u gösterdiğinde sona erdi. Sınavın sona ermesi ile birlikte adaylar MSÜ giriş sınav sorularını ve bu soruların cevaplarını araştırmaya başladı.

Saatler 10.15'i gösterdiğinde başlayan MSÜ sınavında adaylara 120 soru yönlendirildi. 120 soru için adaylara 135 dakika süre tanındı ve adayların bu süre içinde soruları yanıtlaması istendi. sınavın sona ermesi ile birlikte te adaylar sınav soru ve cevaplarını araştırmaya başladı. Biz de Kpsscafe.com.tr olarak Milli Savunma Üniversitesi subay-astsubay alımı sınavına giren adaylar için bu haberimizi kaleme aldık. MSÜ sınav soru ve cevapları ÖSYM tarafından hala açıklanmadı. Adaylar ise hatırladıkları soruların cevaplarını internet üzerinden araştırmaya, sınava giren diğer adaylarla bu durumu tartışmaya başladı.

Biz de adayların bilgi alış verişi yapması için bu haberimizi kaleme aldık. Aşağıda bulunan yorum kısmından MSÜ sınavında hatırladığınız, cevabını bildiğiniz veya cevabını merak ettiğiniz soruları ve bu soruların cevaplarını yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Sınava giren adaylar Türkçe testinde soruların uzun olduğunu, matematiğin de bilgiye dayalı olduğunu söyledi. Siz de aşağıdaki yorum kısmından sınav hakkındaki yorumlarınızı yazın.

HANGİ TESTTEN KAÇ SORU

MSÜ sınavına giren adaylara Türkçe testinden 40 soru, Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü testlerinden 5'er, Temel Matematik testinden 40, Fizik ile Kimya'dan 7'şer ve Biyoloji'den 6 olmak üzere toplamda 120 soru yönlendirildi.

SORU VE CEVAP KİTAPÇIĞI

MSÜ sınavı soru ve cevap kitapçıkları henüz yayımlanmadı. Soru ve cevaplar yayımlandığı anda Kpsscafe.com.tr olarak adaylarla paylaşacağız. Takipte kalın..

SINAV SONUÇLARI

MSÜ sınav sonuç açıklama tarihine gitmek için TIKLAYIN

MSÜ ASKERİ ÖĞRENCİ ALIMI SÜRECİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

18 Mar 2018 - 12:04 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

15

Elif - Türkçe sorularının uzunluğu ve sıkıcılığı yüzünden vakit harcayarak aşırı kolay matematik sorularının hepsine bakamadım

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:04
14

ayşe - aynı durum bende de oldu valla şimdi cok pişmanlık cekiyom matematikten baslamadıgıma

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:04
12

Nur - Hayatımda böyle kolay sınav görmedim tskya personel mi alıyolar anaokuluna mı tartısılır basitti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:04
11

boşver - Hiç öyle demeyin genede düşündürücü fazla soru vardı ve bende yanlış yapmışım o soruları ama bence cevap anahtarı hatalı yaa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:04
10

emre - sınav zordu biraz ya açıkçası ben çok yapamadım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:04
07

Muharrem - Ya arkadaş lar bugünkü sınava girenler 25 ve 24 haziranda yapılacak olan ysk sınavına girmek zorundamı bazı arkadaş lar diyorlar girmek zorunlu girmesen elenirsin falab

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:04
06

Mustafa - 18 MARTTA YAPILMIŞ OLAN TYT SINAVININ ARDINDAN HAZİRANDA YAPILACAK AYT SINAVINA GİRME ZORUNLULUĞU VARDIR. AYT DE 180 BARAJINI GEÇEMEYEN ARKADAŞLAR MSÜ'E ÇAĞRILMICAKTIR BİLGİNİZE (BU ARADA SINAVA BENDE GİRDİM HERKES İÇİN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:04
05

Muhammet - Atematikte cok basit 9 soru vardi örneğin valiz sorusu cevap 11 di bide 1 den 8 e kadar kupler vardi ust uste yer degistirme sorusu onun cevabida 4 tü

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:04
04

ibrahim - kardeşim yanlış biliyorsun evrak çantası sorusu cevap 15 di öbürüde 1 di küp sorusu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:04
03

Ayşegül - Sayisala çalıştım 4 ayımi verdim o igrenc türkçe sorularını okumaktan yarım saatim sayisala kalmıştı ve hiç sayisal yapamadım ellerinize emeginize sağlık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:04
01

Cebrail - Sorular kolaydı özellikle matematik türkçe soruları uzundu biraz doğru Hepimizin hakkında hayırlısı olsun İnşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 12:04


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler