Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavının Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı!

Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavının Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Milli Eğitim Bakanlığı resmi web sayfasında yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı hakkında çok önemli bir duyuru yayımlandı. 

Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8 Ekim Cumartesi günü saat 11:00'de yapılmıştı.

 8 Ekim Cumartesi günü yapılan Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavının beklenen cevap anahtarları açıklandı. Adaylar sınavda ter dökmüştü. Şimdi sıra geldi sorular ile cevapları karşılaştırmaya...

Adayların çok merak ettiği Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı soru ve cevap anahtarları yayımlandı. Adaylar şimdi, cevap anahtarları ile beraber sınavlarını değerlendirecek.


1. Grup (2015 Yılı ve Daha Önce MTSK’ya Kayıtlı Olan Kursiyerler İçin) Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları için tıklayınız.


2. Grup (2016 Yılından İtibaren MTSK’ya Kayıtlı Olan Kursiyerler İçin) Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları için tıklayınız.

Tüm sınav haberleri, sınav sonrası gelişmeleri ve güncel haberler için kpss cafe'yi takip etmeye devam ediniz. Bizlere sosyal medya hesaplarımızdan da erişim sağlayabilir, haberlerimize yorumlar yapabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

12 Eki 2016 - 12:07 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler