Milyonlarca Öğrencinin Merakla Beklediği 2017 YGS Sonuçları Yarın Açıklanacak

2017 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (2017 YGS) sonuçları yarın ÖSYM tarafından açıklanacak. ÖSYM resmi sitesinde yayımlanan sınav takvimine göre LYS başvuruları Nisan ayında başlıyor. İşte detaylar

Milyonlarca Öğrencinin Merakla Beklediği 2017 YGS Sonuçları Yarın Açıklanacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) 12 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirdiği ve bir süredir çeşitli spekülasyonlarla gündemde olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (2017 YGS) sonuçları ÖSYM tarafından yarın açıklanacak. 09.45 şartıyla ,silgisiyle ve daha da fazlasıyla sık sık gündeme gelen Yükseköğretime Geçiş Sınavı için beklenen gün geldi çattı. YGS adayları sınav sonuçlarını yarın ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilecekler.

YGS için başvurular 4 ile 18 Mart 2017 tarihinde alınmıştı. YGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) heyecanı başlayacak. Üniversiteye geçişteki ikinci adım olarak görülen LYS Başvurular 4 ile 17 Nisan 2017 tarihleri arasında ÖSYM tarafından alınacak. LYS - 1 (Matematik) 11 Haziran'da, LYS-2 (Fen Bilimleri) 17 Haziran'da , LYS-5 (Yabancı Dil) 17 Haziran'da, LYS-3 (Edebiyat-Coğrafya) 18 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşecek.  ÖSYM sınav takvimine göre LYS sonuçları 11 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacak.

Kamudan haberler, gündemden haberler ve daha fazlası kpss cafe ile bir tık ötenizde.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Mar 2017 - 09:53 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler