Milli Eğitim Bakanı'ndan YGS Müjdesi! KDK Raporu Bekleniyor

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (2017 YGS) konusunda önemli açıklamalar.

Milli Eğitim Bakanı'ndan YGS Müjdesi! KDK Raporu Bekleniyor 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili 09.45 şikayetleir üzerine KDK çalışmasının yapıldığını dile getirdi.  Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na geç kaldıkları için giremeyen öğrencilerin şikayetleriyle ilgili Kamu Denetçiliği Kurumu'nun bir çalışması olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanı,  konuya dair yaptığı açıklamada: "Bakalım bir raporunu versin. Raporunu verdikten sonra da yeniden bir değerlendirme yapılabilir. 'KDK raporu bir çözüm olacaktır' diye düşünüyorum.Kamu denetçiliği kurumu çok saygın bir kurum. Çok değerli hukukçular var, başkanı ve üyeleri. Her birisine sonsuz güveniyoruz. Onların vereceği karar bu konudaki sorunu herkesin kabul edebileceği bir noktada çözüme kavuşturacaktır. Önce rapora bakalım. Çünkü bir sınav yapıldı birde yeni bir sınav yap denildiğinde acaba önde arkada sıralama önemli biliyorsunuz. Kamu denetçiliği raporunu beklemek lazım" dedi.

ÖSYM tarafından ilk kez hayata geçirilen uygulama YGS 'ye giremeyen bazı öğrencilerin yürek burkan görüntülerine sahne olmuş, toplumun her kesiminden çeşitli tepkiler gelmişti.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Mar 2017 - 15:48 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

merve - Sınav iptal edilsin tekrar bütün öğrenciler yeniden girsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 15:48


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler