Merkezi Ortak Sınav (TEOG) Sınav Soruları, Cevapları ve Çözümleri Saat 14.00'de Yayımlanacak

26-27 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşen MEB 2. Dönem Merkezi Ortak Sınav soruları, cevapları ve videolu soru çözümleri eba.gov.tr adresinde yayımlanacak. Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce , Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavları hakkında yorumlar, sınav kolay mıydı? zor muydu? ve daha fazlası kpsscafe.com.tr adresinde...

TEOG Sınav Soruları, Cevapları ve Çözümleri Saat 14.00'de Yayımlanacak

26-27 Nisan 2017 Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce , Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi  sınavı soruları, cevapları ve videolu anlatımları eba.gov.tr adresinden saat 14.00'de yayımlanacak.

1 Milyonu aşkın öğrencinin girdiği Merkezi Ortak Sınav Soru , Cevap ve Çözüm Videoları Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden paylaşılacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8.sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen merkezi ortak sınavlar bugün sona erdi.

2. Dönem Merkezi ortak sınavlarında öğrenciler Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, T.C. İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce , Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınava girmişti. Bu sınavlara ait soru, cevaplar ve çözümler branş öğretmenlerinin anlatımlarıyla birlikte videoları olarak eba.gov.tr adresinde yayımlanacak.  Öğrenciler tüm sınavlara ait soru ve cevapları pdf ortamında da indirebilecekler.  

Sınavlarla ilgili yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Kamu personeli alımları, MEB duyuruları, Sınavlardan son dakika gelişmeleri ve daha fazlasını takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Nis 2017 - 12:52 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler