MEB öğretmen rotasyonunda son sözü söyledi

MemurlarEğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı sayın Orhan Erdem ile rotasyon konusunda yaptıkları görüşme hakkında Twitterdan bilgi verdi.

Memurlar

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı sayın Orhan Erdem ile rotasyon konusunda yaptıkları görüşme hakkında Twitter'dan bilgi verdi. İşte Çakırcı'nın açıklaması...

Bakan yardımcısı rotasyonun kesinlikle gündemlerinde olmadığını, bu tür aslı olmayan haberlerin öğretmenlere fayda sağlamayacağıni söyledi. "kaldı ki teskilat yasasinda yeni değişiklik yapıldı. Sendikanızın talebi üzerine yasaya konulmadı." dedi.

10 Nis 2014 - 14:34 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler