MEB Bakanı'ndan Dönem Sonu Mesajı! Velileri Uyardı

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 2016 - 2017 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sonlandığı günlerde önemli bir açıklamada bulundu. Velilere önemli uyarılarda bulunan Yılmaz, her öğrencinin değerli olduğunu vurguladı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2016 - 2017 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sonuna gelmiş bulunuyoruz.

20 Ocak 2017 tarihinde binlerce öğrenci yarı yıl tatiline girecek ve iki hafta boyunca ilk dönemin yorgunluğunu atacak.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, sona erecek olan 2016 - 2017 eğitim öğretim yılının ilk dönemi hakkında önemli bir açıklama yaptı. Açıklama içerisinde her öğrencinin kendileri için çok kıymetli olduğunu vurguladı. Bunun yanında velilere uyarılarda bulundu. Çocuklarınızı sadece notları ile değil, davranışları ile değerlendirin. Başarı ikisinin birleşimidir dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, 'Evlatlarımızın hiçbir başarısı tesadüfi değildir' ifadeleri ile Türk gençliğine olan güveninin altını çizdi.

İsmet Yılmaz'ın açıklamasının tamamı ise bu şekilde oldu;
"Değerli öğretmenim, nesillerimizi yetiştirmek adına özveriyle yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızı ve azminizi yürekten destekliyorum. Öğrencilerinizi evlatlarınızdan farklı görmediğinizi, tüm gücünüzle onların en iyi şekilde yetişmesi adına bu kutsal görevi severek ifa ettiğinizi biliyorum.

Geleceğimizi inşa etme yolunda, eğitim adına yaktığınız meşaleyi sonsuza dek taşıyacağınıza yürekten inanıyorum. Ülkemizi çağın ilerisine taşımak ve geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çıktığımız bu yolda birlikte çalışacak, omuz omuza yürüyeceğiz.

Kıymetli velilerimiz, büyük bir özveriyle yetiştirdiğiniz evlatlarınızı çağın değerlerine uygun olarak en iyi şekilde yetiştirmek için çalışıyor, her bir öğrencimize bireysel farklılıklarını dikkate alarak ve özel olduklarını hissettirerek yaklaşıyoruz, çünkü her bir öğrencimiz bizim için ayrı bir değerdir.

Evlatlarımızın başarılı bir öğrenci olabilmesi kadar iyi bir insan olması ve nitelikli bir insan olarak yetişmesi de bizim için çok önemli. Çocuklarımızın başarılarını sadece karne notlarından ibaret görmemeli, onları davranış ve tutumlarıyla da değerlendirmeliyiz. Gerçek başarı ikisini birleştiren başarıdır."

2016 - 2017 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan tüm öğrencilere ve velilere KPSS CAFE olarak BAŞARILAR DİLERİZ.

Daha fazla eğitim haberi, memur ve KPSS haberine gözatmak isterseniz, facebook grubumuza ücretsiz bir şekilde üye olabilirsiniz. Konu hakkındaki görüş ve fikirlerinizi paylaşmak isterseniz ve sorularınız varsa lütfen TIKLAYINIZ.

En önemli haberler cep telefonunuza sms halinde gelsin isterseniz, android ile ios mobil uygulamalarımızı cep telefonunuza yükleyerek çok daha kolay erişim imkanı sağlayabilirsiniz. Mobil uygulamlarımızı cep telefonunuza saniyeler içinde yüklemek için lütfen TIKLAYINIZ. 

Gündem, KPSS haberleri ve memur haberleri KPSS CAFE HABER SİTESİ ile bir tık ötenizde...
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

20 Oca 2017 - 01:48 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler