MEB, Açık Öğretim Ortaokulu Sınavı Soru ve Cevaplarını Yayımladı

Açık Öğretim Ortaokulu Sınavı 12 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilmişti.

Açıköğretim Ortaokulu sınavı 12 Haziran tarihi Pazar günü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmıştı. 

Açıköğretim Ortaokulu sınav soru ve cevapları Milli Eğitim Bakanlığı web sayfasında açıklanmıştır. Örgün eğitim ve öğretime devam edemeyen adaylar tarafından tercih edilen açık öğretim okulları adaylara birçok avantaj sağlıyor.

İşte o duyuru;

''12 Haziran 2016 Pazar günü yapılan sınavların soru ve cevap anahtarları yayınlanmıştır. Açık Öğretim Ortaokulu'nun 12 Haziran 2016 Pazar günü yapmış olduğu sınavların soru ve cevap anahtarları yayınlanmıştır. Sınav soru ve cevap anahtarlarına, web sayfamızın sol mönüsünde ki 'Eğitim Gereçleri' altında bulanan 'Geçmiş Yıllara Ait Sorular' ekranından ulaşabilirsiniz.''

Daha fazla bilgi için lütfen BURAYA tıklayınız.

Ülkemizdeki tüm sınav öncesi ve sonrası haberler, duyurular, sınav sonuçları ve cok daha fazlası için kpsscafe.com.tr'yi takip etmeye devam edin. Sosyal medyadan ve yorum kısmından fikirlerinizi bizlerle ve sınava giren diğer arkdaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

28 Haz 2016 - 11:14 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler