LYS - 3 Edebiyat ve Coğrafya Başladı ( Sınav Ne Zaman Bitecek ? )

ÖSYM tarafından uygulanan LYS 3 Edebiyat ve Coğrafya başladı. Sınav 120 dakika sürecek ve saat 12.00'da sona erecek. Sınav hakkındaki tüm detaylar haberimizde...

ÖSYM tarafından uygulanan LYS 3 Edebiyat ve Coğrafya başladı. Sınav 120 dakika sürecek ve saat 12.00'da sona erecek. Sınav hakkındaki tüm detaylar haberimizde... 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanan Lisans Yerleştirme Sınavı 3 Edebiuyat ve Coğrafya saat 10.00 itibari ile başladı. 

Sınav saat 10.00'da başladı ve 120 dakika sürecek saat 12.00'da sona erecek. 

Sınava katılan adaylar sınavın ilk 15 dakikasında ve son 15 dakikasında sınav salonunu terk edemeyeceklerdir. 

Bilindiği gibi 25 Haziran 2016 tarihinde LYS iki oturumda gerçekleştirildi. İlk oturum Lisans Yerleştirme Sınavı Fen Bilimleri testi idi. Bu oturum saat 10.00'da başladı ve sınav 135 dakika sürdü saat 12.15'de sona erdi. 

İkinci oturumda ise Yabancı Dil testi uygulandı. Sınav 14.30'da başladı. Sınavda adaylara soruları yanıtlamaları için 120 dakika süre tanındı ve sınav 16.30'da sona erdi. 

Sınav haberlerinden, Kamu haberlerinden, Meb, ÖSYM, YÖK ve diğer Kurum ve Kuruluşların haberlerinden personel alım ilanlarından ve sınav sonuçlarından anlık olarak haberdar olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken KPSS CAFE  android uygulamamızı indirmektir.

Kpsscafe.com.tr / ANKARA

26 Haz 2016 - 10:26 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler