LYS - 1 ve LYS - 4 Soru ve Cevapları ÖSYM Tarafından Açıklandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Lisans Yerleştirme Sınavı 1 ve 4 soru ve cevapları açıklandı. Tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde..

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Lisans Yerleştirme Sınavı 1 ve 4 soru ve cevapları açıklandı. Tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde.. 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuru da  18 Haziran 2016 tarihinde uygulanan LYS Sosyal Bilimler Testi soru cevapları ve 19 Haziran 2016 tarihinde uygulanan LYS Matematik testi soru ve cevaplarının yayımlandığı belirtilmiştir. 

Duyuruya göre;

18 Haziran 2016 tarihinde uygulanan Lisans Yerleştirme Sınavı-4 (LYS4 - Sosyal Bilimler) ile 19 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşen Lisans Yerleştirme Sınavı-1 (LYS1 - Matematik) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarına,19 Haziran 2016 tarihinde saat 14:00’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.

2016-LYS’de kullanılan sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2016-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS4, LYS1) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı

Kpsscafe.com.tr / ANKARA

19 Haz 2016 - 14:18 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler