KYK Ek Kontenjan Sonuçları Açıkladı

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) (kyk.org.tr) adresli resmi internet sitesi üzerinden ek kontenjan, yatay ve dikey geçiş, lisansüstü, özel yetenek ile üniversiteye yerleşen öğrencilerin yurt başvuru sonuçlarını açıkladı.

KYK Ek Kontenjan Sonuçları Açıkladı
Haber albümü için resme tıklayın

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)  (kyk.org.tr) adresli resmi internet sitesi üzerinden ek kontenjan, yatay ve dikey geçiş, lisansüstü, özel yetenek ile üniversiteye yerleşen öğrencilerin yurt başvuru sonuçlarını açıkladı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) resmi web sitesi üzerinden KYK Yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından yayımlanan duyuruda, YKS ek yerleştirme ile yerleşen,  DGS (dikey geçiş sınavı) yerleştirmeleri ile yerleşen, yatay geçiş işlemleri neticesinde yerleşen öğrencilerin yurt başvuru sonuçlarının belli olduğunu açıkladı.

KYK EK KONTENJAN YURT BAŞVURU SONUÇLARI

2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı ek kontenjan, yatay/dikey geçiş, lisansüstü, özel yetenek ile üniversiteye yerleşen öğrencilerin yurt başvuru sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

12 Eki 2018 - 20:48 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler