KYK Burs Sonuçları Bekleniyor! (KYK Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?)

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı olarak çalışan Kredi Yurtlar Kurumu, burs ve kredi başvuru sonuçları öğrenciler tarafından heyecan içinde bekleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı olarak çalışan Kredi Yurtlar Kurumu burs ve kredilerine başvuru yapan adaylar, sonuçlar için gün sayıyor! 

Gençlerin aklında hep aynı soru, 2016-KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kredi Yurtlar Kurumu, öğrencilere maddi destek sağlamaya devam ediyor. Burs ve kredi başvuruları 12 Ekim 2016'da tamamlanmıştı. Ardından DGS burs başvuruları başlamış o da 28 Ekim'de başvurularını tamamlamıştı.

Artık sonuçlar heyecan ve stres içinde bekleniyor. Öğrencilerin her birinden 2016-KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? soruları yankılanıyor.

KYK burs sonuçlarının önümüzdeki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Bu sene yaşanan bir değişiklik ile burs ücretlerine zam gelmişti ve artık burslar 400 TL olmuştu. Bu yükselen ücretler ile de, başvurular oldukça fazla idi.

Artık sonuçlar için gün sayılıyor. BURS SONUÇLARInın önümüzdeki hafta içinde açıklanması öngörülüyor.

BURS SONUÇLARI açıklandığı an eş zamanlı olarak haberdar olmak için kpsscafe'yi Facebook'tan, Twitter'Dan takip edebilir, android uygulamamızı ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

31 Eki 2016 - 11:45 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler