Kredi Yurtlar Kurumu Burs ve Kredi Başvuruları Sürüyor!

Kredi Yurtlar Kurumu burs ve kredi başvuruları 2 Ekim 2016 tarihinde başlamıştı! Peki başvuruların son günü ne zaman?

Kredi Yurtlar Kurumu, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yürütülen bir kurum olarak her sene öğrencilere burs ve kredi veriyor. 

2016 2017 eğitim öğretim yılı Kredi Yurtlar Kurumu burs ve kredi başvuruları devam ediyor!

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, ÖĞRENİM KREDİSİ VE BURS YARDIMLARI İLE BU SENE DE BİNLERCE ÖĞRENCİYE DESTEK SAĞLAYACAK! 

Kredi Yurtlar Kurumu Burs ve Kredi Başvuruları 

Son Gün Ne Zaman?

2 Ekim 2016 tarihinde başlayan burs ve kredi başvuruları 12 Ekim 2016 tarihinde sona erecek. O tarihe kadar başvurmak isteyen adaylar başvurularını internet ortamından gerçekleştirecek.

Başvurular Nasıl Yapılır?

Kredi Yurtlar Kurumu Burs ve Kredi Başvuruları KYK resmi web sayfasından ve e-devlet üzerinden yapılmaktadır. Adaylar bu iki siteden elektronik olarak yapacaktır.

Kredi Yurtlar Kurumu Burs ve Kredi Başvuruları sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kredi Yurtlar Kurumu, Burs ve Kredi Başvuruları sonuçlarının ne zaman açıklanacağını henüz açıklamadı. KYK bir bilgilendirme duyurusu yayımladığı yada sonuçlar açıklandığında eş zamanlı olarak sizleri haberdar edeceğiz.

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'nün burs ve kredi başvuruları hakkındaki duyurusuna ulaşmak ve burs / kredi başvurusu yapabilmek için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ. 

Son dakika haberleri, gündem haberleri ve tabi ki eğitim hakkındaki her türlü bilgi için kpsscafe'yi takip etmeye devam ediniz.

Kpsscafe.com.tr

06 Eki 2016 - 14:27 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler