Kara Harp Okulu ve Astsubay MYO Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Kara Harp Okulu ve Astsubay MYO öğrenci alım süreci devam etmekte olup, ön başvuru sonuçlar açıklanmış bulunmaktadır. Haberin tüm detaylarını ve alım sonuçlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Kara Harp Okulu ve Astsubay MYO öğrenci alımları ön başvuru sonuçları, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nca açıklanmıştır. 

Alım Sonuçları Kara Kuvvetleri Komutanlığı resmi web sayfasında açıklanmış olup, öğrenciler artık sonuçlarına ulaşabilecektir. 

Kurumda öğrenci olmak isteyen öğrenciler  17 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında ön başvurularını tamamlamıştır. Bu süreç akabinde ön başvuru sonuçları kamuoyuna aktarılmıştır. 

Başvuruda bulunmuş olan adaylar TC Kimlik numaraları ve şifrelerini özel panele yazdıkları takdirde sonuçlarına kolayca ulaşabilecektir. KHO ve KK Astsubay MYO öğrenci alımı başvuru sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ.
kpsscafe.com.tr|ANKARA

10 Ara 2016 - 19:10 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Harun Demir - yaa bn sıfre bolumunu cozemedım de nasıl ogrenıcem sısteme gıremıyorum da

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 19:10
04

gökhan - Harun bey iletişim başvuruda vermiş olduğunuz iletişim numarasına mesaj gelmesi lazım eğer gelmediyse personel temin daire işleri başkanlığını arayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 19:10
03

Kerem Dinçer - Şifre kısmına ne yazacağız.Ön başvuruda sadece referans numarası verildi onlada olmuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 19:10
02

ibrahim serttaş - ben sonuçlara bakamıyom nasıl bakacam yardımcı olurmusunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 19:10


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler