Kapatılma Kararına Dershane Öğretmenlerinin Tepkisi

Dershaneler kapatılsınDershanelerin kapatılma kararına dershane öğretmenleri ne diyor?       Bu konuda düşüncelerinizi [email protected]

 

Dershaneler kapatılsınDershanelerin kapatılma kararına dershane öğretmenleri ne diyor?

 

 

 

Bu konuda düşüncelerinizi [email protected]  adresinde bizimle paylaşabilirsiniz. 

 

 

 

'Öncelikle...

 

Dershaneler kapatılsınDershanelerin kapatılma kararına dershane öğretmenleri ne diyor?

 

 

 

Bu konuda düşüncelerinizi [email protected]  adresinde bizimle paylaşabilirsiniz. 

 

 

 

'Öncelikle iyi çalışmalar dershane öğretmenlerine böyle bir paylaşım imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bende dershanede çalışan 5 yıllık bir öğretmenim. Yapılan paylaşımların hepsini okudum bütün arkadaşlarımın düşüncesine en içten duygularımla katılıyorum. Fakat ben olaya başka bir pencereden bakmak istiyorum. Dershane öğretmen arkadaşlarıma şu soruyu sorarak başlamak istiyorum sözlerime: 

ARKADAŞLAR HANGİNİZ YAPTIĞINIZ İŞTEN MEMNUNSUNUZ ŞU AN BIRAKMA FIRSATINIZ OLSA KAÇ KİŞİ BU İŞİ BIRAKMAZ ÇOK MERAK EDİYORUM? 

Öncelikle öğretmen arkadaşlarım kendilerine bu soruyu sorsunlar. Bu sektör artık eğitim-öğretim sektörü olmaktan çıkıp bir ticaret sektörü olmuştur. Dershanelerin çoğu kaliteli öğretmen aramazlar. Onlara kayıt getirecek tabiri caizse simsar öğretmen alırlar. Bu da dershanedeki eğitim kalitesini yerlere indirmiştir. Dershanenin okuldan tek farkı öğrenciyle mecburiyetten daha fazla ilgilenmesidir. Kötü öğrenci kötü olarak kalır iyi öğrenci kendisi iyidir bence.

Eğitim kalitesi dershanelerin çok yüksek deniliyor. Peki bende soruyorum.

 Patronunuz işe yeni bir öğretmen alırken O'nun deneyimli ve kaliteli olmasına mı bakar yoksa ucuz olmasına mı bakıp O'nu alıyor?

Cevabı vermeme gerek yok sanırım.

Bu yüzden bence dershaneler kapanmalıdır. Çünkü bu sonu olmayan bir iştir. Bu kadar insanda bir şekilde istihtam edilecektir bu kadar insanın kaderine terk edileceğini düşünmüyorum. 

Herkesin hakkında hayırlısı olsun... ' 

 

egitimajansi

 

 

 

22 Eki 2012 - 13:59 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler