İSG 2. Dönem Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İSG 2. Dönem Sınavı 3 Aralık 2016 sabahı yapıldı. Adayların heyecanı azalsa da, şimdi heyecan içinde sonuçları bekleyecek.

ÖSYM tarafından uygulanan İSG 2. dönem sınavı 3 Aralık 2016 günü 9.30'da yapıldı. 

3 Aralık 2016 günü 9.30'da tüm adaylar sınav merkezlerinin önünde idi. 

Heyecan içinde sınava girdi. Sınava tamamlandı! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlık Sınavı 3 Aralık 2016 tarihinde yapıldı. 

ÖSYM, en yakın zamanda sonuçları açıklayacak. Bizler de eş zamanlı olarak sizlere ulaştıracağız. 

İSG 2. Dönem Sınavına giren adaylara sormak istiyoruz, sınavınız nasıl geçti? Sorular genel olarak zor muydu? Kolay mıydı? Sizce hatalı bir soru var mıydı? Süre soruların tamamını çözmeye yeterli oldu mu? Sınavda bir üsulsüzlük fark ettiniz mi? Sorular adayları eleyici şekilde miydi? İSG 2. Dönem Sınavı Soruları, Cevaplarını TARTIŞIYORUZ! Sizler de İSG 2. Dönem Sınavı Soruları, Cevapları, Yorumları hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle ve diğer adaylar ile paylaşabilirsiniz.  Sınav sonrası tüm düşüncelerinizi bu haberin altına bekliyoruz!

İSG 2. Dönem Sınavı sonuçları için bizi takipte kalınız. 
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

03 Ara 2016 - 15:37 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler