İSG 2. Dönem Sınavı İçin Heyecan Dorukta! (İSG 2. Dönem Sınav Giriş Belgesi)

ÖSYM tarafından uygulanacak olan İSG 2. dönem sınav giriş yerleri geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Sınav ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

İSG 2. Dönem Sınavı İçin Heyecan Dorukta! (İSG 2. Dönem Sınav Giriş Belgesi)
Haber albümü için resme tıklayın

İSG 2. Dönem Sınavına girecek adaylar heyecan içinde sınavı bekliyor!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlık Sınavı 3 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek. 

Adaylar heyecan içinde bekliyor! İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlık Sınavı 3 Aralık 2016 tarihinde saat 09:30’da yapılacak. 

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlık Sınavı sınav giriş belgesi için TIKLAYINIZ.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

01 Ara 2016 - 17:26 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler