Hava Harp Okulu Sınavları İleri Bir Tarihe Ertelendi

18 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Hava Harp Okulu ikinci seçim aşaması ertelendi.

15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan saldırılar ve darbe girişimi olaylarından sonra halk büyük ölçüde etkilenmişti. 15 Temmuz'dan sonra ki günlerde yapılması planlanan sınavların neredeyse hepsi iptal edilmişti. 

Olayların etkileri ve yansımaları hala devam ediyor. 16 Temmuz - 17 Temmuz 2016 tarihlerindeki Anadolu Üniversitesi AÖF Tek ders sınavı, Motorlu Taşıtlar ehliyet sınavı, Aadalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı ileri bir tarihte yapılmak üzere ertelenmişti.

18 Temmuz 2016 tarihinde yapılması planlanan Hava Harp Okulu İkinci Seçim aşaması da yaşanan darbe girişimi olaylarından ötürü ileri bir tarihe ertelendi.

Hava Harp Okulu öğrenci velilerine , velilere "18 Temmuz Pazartesi gününden itibaren başlayacak Askeri Liseler ikinci seçim aşamaları, daha sonra ilan edilecek bir tarihe ertelenmiştir. Konu ile ilgili duyurular askeri liselerin internet sitelerinden ilan edilecektir." mesajı iletildi.

Hava Harp Okulu İkinci Seçim Aşaması Ne Zaman Yapılacak?

Hava Harp Okulu İkinci Seçim aşaması için Hava Harp Okulu'na aileleriyle gelen öğrenciler sınavın şimdilik iptal edildiğini öğrendi. Okulda görevli yetkililer sözlü olarak da öğrencilere durumu açıkladı. Hava Harp Okulu İkinci Seçim aşaması'nın ne zaman yapılacağı henüz belli değil. Bu konu hakkında bilgi, resmi web sayfasından ve telefonlar yoluyla öğencilere ve velilere iletilecektir.


Kpsscafe.com.tr

18 Tem 2016 - 10:51 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler