Hava Harp Okulu Öğrenci Alımları Sonuçlandı

Hava Harp Okulu öğrenci alım başvuru sonuçları Milli SAVUNMA BAKANLIĞI resmi web sitesinden adaylara iletildi. Üniversite birinci sınıftan öğrenci alım sonuçları haberimizin içeriğinde...

Milli Savunma Bakanlığı 20 Ocak 2017 tarihinde resmi web sayfasından bir ilan duyurusu yayımladı.

Yayımlanan ilan duyuruları kapsamında Hava Harp Okulu'na üniversitelerin 1. sınıfından öğrenci alımı yapılacağı daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.

HAVA HARP OKULU İKDSM SONUÇ AÇIKLAMA SİSTEMİ İE BAŞVURU SONUÇLARINIZI ÖĞRENMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.​

Şimdi ise başvurular değerlendirildi. Başvuru sonuçları adayların erişimine sunuldu. Adayların 17 Kasım ile 12 Ocak 2017 tarihleri arasında başvuru yaptığı ve heyecan ile beklediği sonuçlar sonunda açıklandı.

MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ. FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYE OLARAK SORULARINIZI BİZLERE YÖNELTEBİLİRSİNİZ. LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Milli Savunma Bakanlığı açıklaması şu şekilde oldu;
''HAVA HARP OKULU 1. (ARA) SINIF SEÇİM AŞAMALARI ÇAĞRISI

Hava Harp Okuluna "Üniversitelerin Birinci Sınıfından Öğrenci Alımı" başvuruları 17 Kasım - 12 Ocak 2017 tarihleri arasında alınmıştır. Sonucunuzu öğrenmek için tıklayınız. ''

Adaylar başvurularının sonuçlarını TC kimlik numaraları ve cep telefon numaraları ile beraber öğrenebilecek.

HAVA HARP OKULU İKDSM SONUÇ AÇIKLAMA SİSTEMİ İE BAŞVURU SONUÇLARINIZI ÖĞRENMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.​
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

20 Oca 2017 - 19:26 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler