Güzel Sanatlar İle Spor Liseleri Hakkında Bir Duyuru Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından güzel sanat liseleri ile spor liseleri kontenjanları hakkında duyuru yayımlandı. Detaylar ve daha fazlası haberimizde..

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından güzel sanat liseleri ile spor liseleri kontenjanları hakkında duyuru yayımlandı. Detaylar ve daha fazlası haberimizde.. 

Duyuru Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlandı. Yayımlanan duyuru " Güzel Sanat Liseleri İle Spor Liseleri Kontenjanları " başlığı ile paylaşıldı. 

Duyuruya göre;

2016-2017 eğitim ve öğretim yılında güzel sanatlar liseleri ile spor liseleri ile spor liselerinin 9. sınıflarına öğrenci alınmasına ilişkin yapılacak iş ve işlemler ilgi ( a) Gernelge ile duyurulmuş, bu okullara alınavak öğrenci sayılarına yönelik kontenjanlar da ilgi ( b ) yazımız ile valiliklere gönderilmiştir. 

Güzel sanatlar ve spor liseleri kontenjan sayıları güncellenerek yazımız eki liste ile gönderilmiş ve Genel Müdürlüğümüz web sitesinde yayınlanmıştır. Listelerde belirtilen kontenjan sayılarının esas alınarak öğrenci alınması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.

2016-2017 eğitim ve öğretim yılında güzel sanatlar liseleri ile spor liselerinin 9 uncu sınıflarına yeni alınacak öğrenci kontenjanları belirlenmiştir.

* Resmi yazı için TIKLAYINIZ.

* Güzel Sanatlar Liseleri kontenjan bilgisi için TIKLAYINIZ.

* Spor Liseleri kontenjan bilgisi için TIKLAYINIZ.

Kpsscafe.com.tr / ANKARA

22 Haz 2016 - 20:09 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler