Ertelenen Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Tarihi Belirlendi

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi olayları nedeni ile ileri bir tarihe ertelenen Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı'nın gerçekleşeceği tarih açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ülkede yaşanan elem olay sebebiyle Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı'nı ertelemişti.

20 Temmuz 2016 tarihinde ise MEB, Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı'nın ne zaman yapılacağını açıkladı. Sınav 23 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak.

16 Temmuz 2016 tarihinde yapılması planlanan sınav, 15 Temmuz gecesi FETÖ/PYD darbe girişimleri yüzünden halkın büyük korku yaşaması ve ülkede normalleşme sağlanmaması nedeni ile 23 Temmuz 2016 tarihine ertelenmiştir.

Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı (MTSAS-3), 23 Temmuz 2016 Cumartesi günü yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, Merkezi Sistem Sınav Yönergesi kapsamında, 16 Temmuz'da yapılması planlanan sınavın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi nedeniyle gerçekleştirilemediği tekrar belirtti.

MEB'in açıklamasında, sınavın 23 Temmuz 2016 Cumartesi günü saat 11.00'de yapılacağı belirtildi.

Kpsscafe.com.tr

20 Tem 2016 - 11:43 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler