Eğitimde Yenilikçilik Ödüllerinde Saha Ziyaretlerine Kalan Kurumlar Listesi Açıklandı!

Milli Eğitim Bakanlığı’nca eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödüllerinde saha ziyaretine kalan kurumlar için MEB web sayfasında bir duyuru yayımlandı.

MEB, web sayfasında Eğitimde Yenilikçilik Ödüllerinde Saha Ziyaretlerine Kalan Kurumlar için bir açıklama yayımladı.

İşte o ilan;

‘’Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri 2015-2016 Öğretim Yılı Saha ziyaretine kalma başarısı gösteren kurumlar

Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilnmesi amacı ile 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında 4.sü düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik ödülleri" kapsamında  ödül başvuru raporlarının değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından saha ziyaretine kalma başarısı gösteren kurumlar belirlenmiştir. Belirlenen kurumlara 13-17 Haziran 2016 tarihlerinde Bakanlık değerlendiricileri tarafından saha ziyaretleri gerçekleştirilerek çalışmalar yerinde incelenecektir.‘’

Eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödülleri; Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile düzenleniyor.

Bölgeler bazında saha ziyaretine kalma başarısını gösteren kurumların listesini incelemek için lütfen BURAYA tıklayınız.

Eğitim haberleri, sınav duyuruları ve kamu kurum personel ilanları için kpsscafe.com.tr sitemizi takip edebilirsiniz. Sosyal medyadan geri dönüşlerinizi bizlere ulaştırabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

11 Haz 2016 - 09:55 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler