Dinçer Öğretmenler Günü'nü Böyle Kutlayacak

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bu yıl 31.

 

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bu yıl 31. kez kutlanacak ''24 Kasım Öğretmenler Günü''nde bir ilke imza atacak. Dinçer, son yıllarda eğitim alanında teknolojiye yapılan yatırımların sunduğu olanaklardan yararlanarak, akıllı tahta ve tabletler aracılığıyla...

 

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bu yıl 31. kez kutlanacak ''24 Kasım Öğretmenler Günü''nde bir ilke imza atacak. Dinçer, son yıllarda eğitim alanında teknolojiye yapılan yatırımların sunduğu olanaklardan yararlanarak, akıllı tahta ve tabletler aracılığıyla öğretmenlerin bu özel gününü kutlayacak.

 

Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlere kutlama mesajı içeren e-kart gönderecek olan Dinçer, akıllı tahta, tablet ile Bakanlığın internet sitelerinde yayınlanacak video aracılığıyla öğretmenlerin sevincine ortak olacak.

 

-Öğretmenler Günü'ne özel afiş-

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Öğretmenler Günü için özel afiş hazırlandı. Afişte, Van'da çekilen bir fotoğraf kullanıldı. Fotoğrafta, depremin acısını yaşayan öğretmen ve öğrencisinin karne günündeki mutlu görüntüleri yer alıyor.

 

-81 ilden 81 öğretmen-

Bakanlık, kutlamalar kapsamında 81 ilden 81 ''mesleğinde fark yaratan'' öğretmeni bugünden itibaren Ankara'da ağırlayacak.

 

 

 

AA

22 Kas 2012 - 17:14 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler