CTE İnfaz Kurumu Katibi Alımı Sınavı Metinleri Yayımlandı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden infaz kurumu katibi alımı için yapılacak sınava dair metinler yayımlandı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden infaz kurumu katibi alımı için yapılacak sınava dair metinler yayımlandı.

Resmi İnternet sitesinden yapılan duyuru şu şekilde ; 

Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin Özel Şartlar başlıklı 6’ncı maddesinin 6/c bendinde “Uygulama sınavından en az bir hafta önce Bakanlık internet sitesinde ilan edilecek yazılı metinler arasından, sınav sırasında her bir grup için komisyon tarafından çekilecek kura sonucu belirlenen ve adaylara yazılı olarak verilen bir metinden daktilo veya bilgisayar ile üç dakikada yanlışsız en az doksan kelime yazmak, (bu bende göre yapılacak uygulamalı sınavda başarılı sayılabilmek için; verilen metne sadık kalınıp kalınmadığına, yanlış yazılan kelime sayısı ile yazı içerisindeki kelime ve cümle tekrarları nedeniyle metnin anlam bütünlüğünün bozulup bozulmadığına dikkat edilir. Bu işlem yapılırken yanlış yazılan kelime sayısının toplam yazılan kelime sayısına oranının yüzde kırktan fazla olması halinde yazılan metnin anlam bütünlüğü şartını taşımadığı kabul edilir.)” hükmü yer almaktadır.

Söz konusu Yönetmelik hükmü gereğince 25 Ocak 2017 tarihinde yapılacak olan ceza infaz kurumu kâtipliği uygulama sınavında adaylara yazdırılacak metinler aşağıdaki linkte verilmiştir.

Metinlere göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

17 Oca 2017 - 18:31 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Hasret - Açılmıyor metinler burdanda indirdim açılmadı cte nin sitesindende aynı şekilde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 18:31
06

İzmitli - İnşAllah yarın ismimi görürüm mülakat listesinde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 18:31
03

ttba84 - metinlerin çıktılarını aldım ama sınava girecekler nezaman açıklanacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 18:31
02

umut - bundan önceki 200 şöför alımlarında hatay 78 le kapatmıştı simdi ise 72 ile kapattı izmir adliyesi 20.01.2017 de açıklanak 25 bin kişi başvurmuş ortalam memleketin haline bak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 18:31


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler