Burhan Kuzu: 'Kürtçe eğitim şeytana uymaktır'

Geçtiğimiz hafta AB ilerleme raporunu canlı yayında çöpe atan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Kürt meselesi için yeniden çözüm umudunun doğduğu bir ortamda çözüme katkısı tartışılacak açıklamalarda bulundu.

 

Geçtiğimiz hafta AB ilerleme raporunu canlı yayında çöpe atan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Kürt meselesi için yeniden çözüm umudunun doğduğu bir ortamda çözüme katkısı tartışılacak açıklamalarda bulundu. Kuzu 'Kürtçe eğitim şeytana uymaktır'...

 

Geçtiğimiz hafta AB ilerleme raporunu canlı yayında çöpe atan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Kürt meselesi için yeniden çözüm umudunun doğduğu bir ortamda çözüme katkısı tartışılacak açıklamalarda bulundu. Kuzu 'Kürtçe eğitim şeytana uymaktır' dedi.

 

TRT Türk ekranlarında yayınlanan ve Ömer Şahin'in sunduğu görüş farkı programına katılan Burhan Kuzu, ‘ Yarın BDP her zaman ki gibi şeytana uyar da anadilde eğitim isterse ne olacak?” sorusunu sordu. Burhan Kuzu, ”Anadilde eğitim şeytana uymak mı?” sorusuna ise şöyle cevap verdi:

 

“Yani memleket bakımından ben öyle görürüm. Çünkü bu memleketi o böler. Her türlüözgürlük tamam, bakın Amerika bunu bir kez denedi. Bir eyaletinde denedi, İspanyolca ’nın yoğun olduğu bir yerde iki sene uyguladı, baktı ki eyalet elden gidiyor hemen İngilizce eğitimine tekrar döndü. Eğitim dili böler. Bu budur yani. Dolayısıyla her türlü özgürlük tamam ama bunu ayrı tutmak gerek. Başbakan da biliyorsun bunu çok net olarak vurguladı.”

20 Eki 2012 - 11:43 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler